Vålerenga mot Bodø/Glimt

Komenteres av John-Harry Myhre og Ørjan Olafsen BodøGlimt - Vålerenga direkte på Radio 3 Bodø. Det er ikke mye å rope hurra for i Vålerenga på 17.


Pin Pa Football

VIF falt hjemme mot Rosenborg og har rast ned til 11.

. Vålerenga er klar for den neste runde av cupen etter 1-0 mot Amazon Grimstad. UllensakerKisa Grorud Frigg Skeid Ullern KFUM. Målscorer mot HamKam Leonard Zuta har en enkel forklaring på hvordan det skal løsne for Oslo-klubben.

Den har tidligere vært kjent under navnene Norgesserien 19371948. Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga trengte. Sendingen starter vi 2000 og kampstart er 21 tune in og få med deg hvert spark på ballen direkte.

BodøGlimt - Vålerenga direkte på Radio 3 Bodø. INTILITY ARENA VG Vålerenga Rosenborg 04 Rosenborg-spiss Ole Sæter 26 har sammenlignet seg med Erling Braut Haaland og viste prov på hvorfor da trener Kjetil Rekdal ga ham tillit. Vi må fortsette å trene avslutninger og bli bedre foran mål sier han.

Vi prøver dog å se framover mot Fagermo-møte og 2x møter mot Rosenborg på Intility. Roman Abramovitsj slår knallhardt tilbake mot rapportene som hevdet at han ikke ville gi overskuddet av Chelsea-salget til veldedighet og at han nå vi. Vi setter nå kursen mot Stadio Olimpico.

Vålerenga med 3-1 seier borte mot et naivt Sandefjord-lag og tok sine første poeng på bortebane denne sesongen. Tilbakemeldinger kan sendes til nifsntbno. Nå har vi nok å snakke om i hvert fall.

Pressekonferanse med BodøGlimt og Roma-manager José Mourinho. Fra og med 2017 er navnet Eliteserien. Trikkeligaen 2022 -06-01.

I sommer arrangerer vi Obos Fotballskole. Vi fikk med oss et poeng men vi er dessverre for langt unna der vi skal være. Nå skal det riktignok sies at de har møtt gullkandidatene Molde og BodøGlimt.

Plass mens Skeid tar ferie. Her feirer spillerne vinnermålet mot BodøGlimt i finalen. Vålerenga håpet å snu en vond trend i hatoppgjøret mot Lillestrøm men i stedet ble avstanden opp til rivalen 13 poeng.

Aalesund Bannere BodøGlimt Brann Champions League CUP Cupen Dagboka Damelaget Eliteserien fotball Ghayas. Hopp til kalender Hopp til hovedkamp Hopp til hovedinnhold. Den forrige seieren kom i 51-kampen mot Vålerenga for en måned siden.

Siste nytt fra Dagbladet. Der er deilig i Roma ja. OBOS Fotballskoler 2022.

Vålerenga-kaptein Jonatan Tollås Nation har. Kjetil Knutsen og BodøGlimt er i ferd med å bli hektet av gullstriden etter 1-1 mot Tromsø i går kveld. Også i kveld skulle det bli målrikt samt en oppvisning i dødelig effektivitet.

INTILITY ARENA Dagbladet. NTB 2022. Eliteserien er den øverste divisjonen i norsk herrefotballDet offisielle navnet fra 1990 til 2016 var Tippeligaen mens Norsk Tipping var hovedsponsor men navnet Eliteserien ble brukt av de fleste avisredaksjoner og medier som ikke har hatt senderettigheter for Tippeligaen.


Osame Sahraoui


Bilder Valerenga Bodo Glimt 3 1 Milan Bong đa Thể Thao


Bilder Valerenga Bodo Glimt 3 1 Milan Bong đa Thể Thao


Norway Morocco Norge


The Calm Before The Storm


Valerenga


Pin Pa Valerenga Oslos Stolthet


The Calm Before The Storm


Valerenga 2020


Lurer Stjernen Trill Rundt Et Niva Andre Ikke Har Vgtv


Pin Pa Nostalgie Fussballer Vereine


Valerenga 2020

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel